Steigerhouten planken

Uitgebreide omschrijving Geschaafde steigerplanken

Meubelen gemaakt van steigerhout zijn tegenwoordig populairder dan ooit! Wanneer u zelf mooie robuuste meubelen wilt maken van steigerhout, kunt u gebruik maken van nieuw gedroogd en geschaafd steigerhout. De planken van geschaafd steigerhout hebben een natuurlijke uitstraling en zijn terug gedroogd tot een vochtpercentage van 18%, waardoor deze ook geschikt zijn voor toepassing voor meubels binnenshuis. Een ander voordeel van gedroogd en geschaafd steigerhout, is dat het veel minder krimpt dan vers steigerhout.

Geschaafde steigerplanken

Nieuwe geschaafd steigerhout is geschaafd, waardoor het oppervlak gladder aanvoelt en u deze zelf niet meer hoeft te schuren. Ook zijn de planken schoon, waardoor u ze direct kunt gebruiken als basismateriaal voor houten meubelen voor zowel binnen als buiten. Geschaafde steigerplanken hebben allen ongeveer een dikte van 2,8 cm, een breedte van 19,5 cm. De lengte is 5100 mm . Tevens kunnen de planken op maat worden gezaagd en worden ingekort. Zo haalt u precies de juiste hoeveelheid steigerhout in huis!

Zagen steigerplanken

Wanneer u uw planken op maat wilt laten maken, kunt u dit aan ons doorgeven, hiervoor geldt een voor afkorten een meerprijs van 0,75 cent per zaagsnede lengte zagen een meerprijs van 1,25 cent per zaagsnede